Tényleg azért nincs vállalati blogod, mert nincs időd a tartalomírásra?

Ne aggódj, van megoldás!

A legtöbb internetes vállalkozás – legyen az egy hatalmas multi vagy egy egyszerű szabadúszó szakember – igényel egy professzionális weboldalt. A weboldalon természetesen illik feltüntetni a legfontosabb vállalati adatokat, mint például a céges adatokat, elérhetőséget, felhasználói információkat és egyéb jogi nyilatkozatokat, viszont az mindig egy jó pontnak számít az interneten, ha a lehető legtöbb információt nyújtja magáról az adott cég a felhasználói számára.

Mit jelent ez?

Azt, hogy ma már nem elég bemutatni a céges csapatot vidám fotókkal és vicces leírásokkal, hanem kell a vállalat története is, amely leírja, hogy hogy érte el a jelenlegi sikereit a cég.

Cégtörténet / Rólunk

Egy valamit magára adó vállalat nem lesz szűkszavú, ha az eddigi sikereit kell leírnia egy igényesen megfogalmazott, lehetőleg érdekes történet formájában. Ezért van a legtöbb nagyvállalatnak a hivatalos weboldalán egy Cégtörténet / Rólunk menüpont, ahol a kíváncsi felhasználó további információk birtokába juthat.

Hírek / Blog

A Hírek menüpont tökéletes lehetőséget nyújt abban, hogy a cég naprakész információkkal tudjon szolgálni a vásárlók számára a cég aktuális tevékenységeivel, termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban. A Blog menüpont pedig általában az aduász, hiszen itt nincs annyira megkötve a tartalmak témája.

Ez mind szép és jó, viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb vállalkozásnak nincs kapacitása ezekkel a típusú szövegezési feladatokkal foglalkozni. Ezek az oldalak a cég weboldalán viszont nem maradhatnak üresen, így a legtöbb kis- és középvállalkozás kiszervezi a webszövegírási feladatok ellátását.

Webszövegírás, blogolás profi külsős céggel

Amennyiben Te is az a típus vagy, aki inkább megy egy nap 8 helyre tárgyalni és telefonon igazgatni közben a céget, akkor valószínű, hogy nincs időd foglalkozni a tartalomírással, ahogy a beosztottjaid sem rendelkeznek elég idővel, hogy ilyen úri huncutságokkal töltsék az idejüket.

Ne aggódj, mi pont az a cég vagyunk, akire szükséged van. Nálunk kifejezetten internetes tartalomírásra szakosodott profi klaviatúra-betyárok dolgoznak, akik sokéves tapasztalattal a hátuk mögött folyamatosan frissítik ügyfeleink vállalati blogjait, megírják a weboldalak szövegezését, s még a szépirodalmi témáktól sem rettennek vissza.

Kollégáink sokrétű érdeklődési körének köszönhetően csapatunkban egyaránt akadnak szakírók, akik az egészségügyi, pénzügyi, megújuló energia vagy akár turisztikai blogokat és webes tartalmakat is gond nélkül elkészítik.

Blogírás a Te igényeidhez igazítva

Sokan ódzkodnak megkérni egy külsős céget, hogy megírják egy weboldalnak a tartalmát, mivel attól félnek, hogy nem tudja majd visszaadni az író a cég stílusát vagy arculatát. Ezt igen könnyen ki lehet küszöbölni, ha a megrendeléskor válaszolsz néhány stilisztikai kérdésre, s esetleg belinkelsz néhány példát, hogy pontosan milyen stílust vársz el egy-egy menüponttól vagy épp blogbejegyzéstől.

Mindegy emiatt, hogy káprázatos luxushajó-utazásról, megújuló energiaforrásokról, női cipőkről, okos otthonokról vagy vízvezeték szerelésről kell írnunk, csapatunk garantáltan azt a színvonalat fogja nyújtani, amit Te elképzeltél.

Szövegírás csomagjaink:

Könnyed tartalom

Általános és populáris témák, blog és SEO optimalizált cikkek


Weboldal tartalom

Komplex, teljes weboldal szöveg, egymásra épülő aloldalakkal


Marketing és PR tartalom

Kifejezetten marketing és reklám céllal írt, SEO optimalizált cikkek


Szakmai tartalom

Nyelvezetében és tartalmában szakmailag helytálló cikkek


[adln-quotes limit=3]